Bemutatjuk a Tisza-tavi Kerékpáros Centrumot

Bringató

A Tisza-tavi Kerékpáros Centrum Európa egyik legnagyobb kerékpáros központja, mely szolgáltatások széles spektrumával várja a látogatókat. A kezdő vagy hobby bringásoktól kezdve, a profi kerékpárral érkezőknek is tud újat nyújtani és egész évben érdekes programokkal várja a kalandra vágyókat.

Fotó: Bugány János - MTI

Nemrég, első alkalommal rendeztük meg a Tisza-tavi kerékpáros jégtúrát és versenyt. A program helyszínéül Tiszafüreden, a vastagon befagyott Tisza-tó jege szolgált. A mínusz 12 fok ellenére sokan döntöttek úgy, hogy velünk együtt bringára szálnak és bebarangolják a tavat, valamint a tó kis zeg-zugos csatornáit. Természetesen nem hagytunk senkit tekerni üres gyomorral. Mielőtt útnak indultunk, a kiinduló ponton a jégen felállított fűtött sátrakban grillen sütött házi füstölt szalonnával, hagymával és forralt borral töltöttük fel energiatartalékainkat.  A versenyhez valamint a túrához is leengedett kerekű prémium mountain bike-okat használtunk. Ha az idő engedi, és újra befagy a tó vize, jövőre is biztosan megrendezésre kerül a kerékpáros jégtúra.

Tisza-tavi Kerékpáros Centrum

A Kerékpáros Centrum részt vett a FeHoVa kiállításon is. A Magyar Turisztikai Ügynökség közösségi standján a Tisza-tó környékének bemutatásán kívül a Centrum létezéséről és szolgáltatásairól is tájékoztattuk a látogatókat és egy nyereményjátékot is meghirdettünk. Az élménygarancia szolgáltatásunk a bizonytalankodókat is meggyőzte, ez ugyanis biztosítja, hogy egy-egy kerékpártúra mindenképpen jól sikerüljön. Ha egy bringa tönkremegy, elfárad valaki vagy bármilyen más gond adódik, munkatársaink és mobil kerékpárszervízünk a helyszínre siet és segít.

FeHoVa kiállítás

Sokan gondolják, hogy nekik nem tud a Centrum semmit nyújtani, mert profi kerékpárosok, jól felszerelt biciklikkel. Kerékpár- szervízünk és mosónk, zuhanyzóink és értékmegőrzőink azonban nekik is segítségükre lehetnek, a látványteraszon pedig mindenkinek jól esik a pihenés.

Weblapunkon és Facebook oldalunkon folyamatosan tesszük közzé újdonságainkat, ajánlatainkat. Célunk, hogy a kerékpárosoknak – akár profik, akár kezdők – igazi élményben legyen részük, ha ellátogatnak a Tisza-tóhoz. 

https://bringato.blogstar.hu/./pages/bringato/contents/blog/33887/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?